Jun 30 2009

Masto lakattu 4. kerran

30062009291

Masto sai neljännen kerroksen lakkaa, muutama kerros vielä uupuu. Ja tiettu kaikki helat…

Moottoripukkikin valmistuu, ja ihan oikeaan aikaan sillä moottori pitäisi nostaa veneeseen perjantaina. Saas nähdä sopiiko?

Yksi uuden laudan sauma vuotaa kiusallisesti kun se puski massat pois. Optimistisesti ajatellen tuntuu, että sauma on mennyt hiukan kiinni. Luulisi että loppuviikosta tilanne on jo parempi.


Jun 25 2009

Vesillelasku

24062009290

Johanna meni veteen oikeana Juhannuspäivänä eli 24. kesäkuuta. Vettä tuli sisään jonnin verran, ja yksi uusi sauma – jossa on turpoamisvaraa – tietenkin puski Proofit pois. Goddamit! Saas nähdä kuinka nopeasti se rako menee umpeen.

Vesillelasku tapahtui yhdennellätoista hetkellä, sillä meriveden korkeus oli laskemaan päin. Maanantaina korkeus oli vielä +5cm, laskupäivän aamuun mennessä se taisi olla jo hiukan alle nollan sillä kelkka piti laskea alemmas kuin oli tarkoitus. Nyt olisi vuorossa maston hiontaa, kyllästystä, lakkausta ja heloitusta ja koneen asennus.


Jun 5 2009

Pohja lähes ummessa

Pohja on nyt ummessa lukuun ottamatta vannsputken reikää ja pentterin meriveden oton läpivientiä jonka irrotin tänään. Pilssikin on maalattu kerran ja odottaa pintamaalia. Vielä kun saa vannasputken kiinni ja moottoripukin ja tukilaakerin paikoilleen alkaa pohja olla valmis. Siitä on vielä aika pitkä matka veteen, mutta lasku on lähempänä joka päivä.


Website Security Test