Palikoita ja sikaamista

Kaikki puuttuvat palikat sain valmiiksi alkuviikosta. Lauantai meni rimojen hionnassa ja hienosäädössä. Tänään liimasin peräkanteen ja keskikannen skylightin takana oleviin kohtiin rimat kiinni 298:lla. Alkujärjestelyihin eli hiomiseen, imurointiin ja rimojen hienosäädön hienosäätöön sain tuhrattua nelisen tuntia……

Sika-primeri oli iskussa, toisin kävi 298-makkaran jossa oli parasta-ennen-päiväys 09/2006. Se vaikutti olevan käyttökelpoista mutta oli muuttunut purkaksi. Onneksi oli toinen, tuore makkara jonka levitin hiotun epoksoidun vanerin päälle odottamaan rimoja. Rimoihin ei tullut ruuveja, koska niitä ei tarvinnut taivutella mitenkään. 298:a tuli speksien mukaine n. 1 mm jonka päälle ladoin primeroidut rimat.

Keulakannen palat ja pari yksinäistä soiroa jäivät seuraavaan kertaan.

 

rimotettu peräkansi

Saumoista puuttuu vielä 290DC, jonka jälkeen seuraa lukematon määrä tekemättömiä töitä, mutta tässä vaiheessa vallalla on taas yltiöpäinen optimismi vesillepääsystä kuluvana vuonna (onneksi talvet alkavat vasta joulukuussa joten aikaa on vielä jonnin verran). Jokohan ensi viikonloppuna pääsisi niistä miljoonista tarpeettomista kansiriman pätkistä eroon, joita on pitkin kantta?