Reilut 20 m lautaa kiinni

Parraslaudoista suurimman osan laitoin paikoilleen sunnuntaina, ja viimeisen reilun nelimetrisen laudan maanantai-iltana. Kyllä helpotti tuon jälkeen, sillä oli perin hankalaa saada laudat kannella työskennellen kylkeä vasten, porattua reiät ja ruuvattua. Telineet olisivat olleet kova sana, mutta ei ole vielä oikein tilaa ympärillä. Nuo partaan laudat ovat ruuveilla kiinni ja väliin laitoin Proofin ja peruskyllästeen coctailia josta tuli juuri sopivaa vetelää tahnaa. Ajatuksena on että mikäli jossain kolaroi, niin nuo saa paikkoja rikkomatta irti, samoin itse partaan joka sekin on vain ruuveilla kiinni. Keulan posket ovat tosin liimattu mutta ne eivät ainakaan ensimmäisenä ole pettämässä sillä partaalla on paksuutta niiden kohdalla eli ensimmäisen metrin matkalla n. 8 cm.

Nyt kannesta puuttuu enää lista joka kiertää partaan päällä koko veneen, perässä se taitaa kulkea laudan nimellä sillä leveyttä sillä on n. 18 cm ja paksuus 25 mm. Ja se skylight, loppusaumojen massaus, kaikki helat ja….niin ja hionta….

Kaikki tapit ovat paikoillaan kannessa. Edellinen ilmoitus aiheesta oli hiukan etuajassa, sillä kannesta löytyi 12 rimojen ruuvien reikiä jotka olin viimeksi missannut. Nyt en.

Vettä ei ole vieläkään sisällä, tuo homma on ajastettu tulevaksi viikonlopuksi.
Ja samalla olisi syytä aloittaa mastoremppa, siitähän menee toppi noin metrin matkalta uusiksi.