Oct 20 2008

Toinen puolisko maston topista hahmottuu

Höyläilin toista puoliskoa eilen. Epoksi oli kovettunut aivan kuten pitikin ja otin sähkökutterilla suurimman osan ylimääräisestä materiaalista pois. Hienosäädön jätin ensi viikonloppuun johon liittynee enemmän tai vähemmän koko maston hionta. Kauankohan tuon 14,5 metrin maston hiomiseen menee aikaa? Sen homman ratkaisee taas se, miten masto talvehtii: paikoillaan vai ahtaammassa kolossa. Jos hyvä tuuri käy, voi masto olla nykyisellä paikallaan jolloin sitä voi työstää vielä joulunakin.

Masto alkaa hiljalleen näyttää kokonaiselta…


Oct 13 2008

Toinen puolisko maston topista liimattu

Toinen eli viimeinen puolisko uudesta topista on nyt liimattu. Ulkona oli PIMEÄÄ, täysin mustaa. Onneksi masto on lämpimässä hallissa ja valot pelaa. Eilen tein viisteet ja tänään sovitin sen ensin yhteen kertaan ja sitten vielä toiseen kertaan kun lopputulos ei aluksi tyydyttänyt. Ensi sunnuntaina saattaisi ehtiä ottamaan ylilmääräiset pois jonka jälkeen masto alkaa taas näyttää kokonaiselta.

Tuon jälkeen alkaa raivokas hionta ja sen jälkeen jonkinasteinen kyllästys. Mielenkiintoista nähdä mikä vuosi on menossa kun tuota teen.

Olen alkanut kalastella uutta konetta, mahtaakohan käydä pyydykseen?


Website Security Test